icon-email       E-nastava     ISSS     STUDENT GUIDE     PROMO VIDEO promo   unsa logo  

70god web 900x100

Obavještavamo Vas da će Univerzitet u Sarajevu posjetiti predstavnici partnerskih univerziteta učesnika Tempus projekta „Razvoj informacijske pismenosti i cjeloživotno učenje za ekonomiju zasnovanu na znanju u zemljama Zapadnog Balkana“, i to predstavnici Tehnološkog instituta u Limericku, Republika Irska, Univerziteta Middlesex iz Velike Britanije, Trensilvanijskog univerziteta u Brašovu, Rumunija i Univerziteta u Kreti, Rethymno, Grčka.

Dvodnevna posjeta je predviđena za 23. i 24. maj 2013. godine i tom prilikom će prvog dana posjete učesnici Tempus projekta sa Univerziteta u Sarajevu predstaviti dosadašnje aktivnosti koje su realizirane na implementaciji modula informacijske pismenosti na Univerzitetu u Sarajevu, a drugog dana će predstavnici partnerskih univerziteta promovirati Projekt i održati obuku za nekoliko modula informacijske pismenosti.

Program se nalazi u PRILOGU.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Službu za izdavačku djelatnost (kontakt osoba je gospođa Fuada Muslić (tel: 033/565-112, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.'">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.').

Kategorija: Vijesti UNSA