icon-email    |   E-nastava     ISSS    STUDENT GUIDE

Ministarstvo civilnih poslova u saradnji sa Intera tehnološki park u Mostaru, te NCP sistemom BiH organizuju info dan na temu: Horizon 2020 za Informacijsko komunikacijske tehnologije i mala i srednja preduzeća.

Info dan će biti održan 14.06.2017. godine u Intera tehnološki park u Mostaru, prema dnevnom redu koji se nalazi u nastavku.

Cilj događaja je predstavljene informacija o načinu apliciranja za EU program HORIZON 2020, te priprema učesnika za pripremu prijedloga projekta. Više detalja o temama koje će biti prezentirane nalazi se u dnevnom redu.

Pozivamo zainteresirane za učešće na informativnom danu da izvrše on-line registraciju koja se nalazi na dnu ove stranice, najkasnije do 13.06.2017. godine do 13:00 sati.

Učesnici ne plaćaju kotizaciju, broj mjesta je ograničen.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Više informacija na: ncp.ba/ba/poziv-za-ucesce-na-info-dan-horizon-2020-za-informacijsko-komunikacijske-tehnologije-i-mala-i-srednja-preduzeca.aspx

 

Kategorija: Vijesti