icon-email       E-nastava     ISSS     STUDENT GUIDE     PROMO VIDEO promo   unsa logo  

70god web 900x100

Dana 29.10.2018. godine u Amfiteatru Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu održat će se svečanost u 10.00 sati pod pokroviteljstvom Fondacije „Prof.dr. Ibrahim Arnautović“ i Veterinarskog fakulteta na kojoj će se dodijeliti plaketa fondacije i stipendija studentici prve godine Veterinarskog fakulteta za najbolji postignuti uspjeh iz predmeta ANATOMIJA DOMAĆIH ŽIVOTINJA u studijskoj 2017/2018. godini.

Nastavno-naučno vijeće Veterinarskog fakulteta analizom prolaznosti donijelo je Odluku da se nagradi studentica Nejra Kubat koja je postigla najbolji uspjeh iz predmeta Anatomija domaćih životinja. Plaketu će uručiti dekan Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu prof.dr. Nihad Fejzić, a novčanu nagradu – stipendiju u iznosu od 400,00 KM u ime Fondacije uručiti će prof. Samir Arnautović.

Fondacija „Prof.dr. Ibrahim Arnautović“, koja je utemeljena u znak sjećanja na prof.dr. Ibrahima Arnautovića koji je svoj životni vijek posvetio izučavanju morfologije i prenošenju svog znanja na kolege i studente, ima za cilj pomoć i podstrek studentima tokom studiranja Veterinarske medicine.

Plaketa Arnautovic 2018

Kategorija: Vijesti