E-mail icon-email    E-nastava     eUNSA     Student guide     Promo video     unsa logo  

COVID19

Bosna Bank International d.d. Sarajevo i partneri, u saradnji sa Hayat TV, najavljuju organizaciju takmičenja u predstavljanju poslovnih ideja pod nazivom „SBF Start-up Challenge“!

Pozivaju se mladi ljudi iz Bosne i Hercegovine, starosti do 30 godina, koji imaju ili će u narednih godinu dana imati diplomu prvog ili drugog ciklusa studija sa nekog od univerziteta u Bosni i Hercegovini, da se prijave na takmičenje u predstavljanju poslovnih ideja „SBF Start-up Challenge“.

Poslovni plan koji se prijavljuje može biti u fazi razvijanja ideje ili postojeći biznis novoosnovane kompanije, koja je registrovana u posljednjih 12 mjeseci, odnosno tokom 2018. godine.

Takmičenje timova i predstavljanje poslovnih ideja, odnosno poslovnih planova, izvodi se pred publikom i žirijem i bit će emitovano na Hayat TV-u.

Rok za prijavu za prvi krug takmičenja je petak, 04. januar 2019. godine.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na web stranici http://www.sarajevobusinessforum.com/

Prijave je potrebno poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Organizatori su obezbjedili bogat nagradni fond prilagođen pobjedničkom poslovnom planu, koji sadrži slijedeće elemente za svakog pobjednika:

  • novčana sredstva
  • pristup sredstvima povoljnog finansiranja, sa rokom otplate 5 – 7 godina
  • reklamni prostor na Hayat TV
  • članstvo u BBI VIP Business Clubu sa pratećim privilegijama
  • profesionalne marketinške i PR usluge
  • usluge pravnog i finansijskog savjetovanja
  • učešće na programima stručnog i profesionalnog usavršavanja

Prva tri pobjednička tima će imati priliku prisustvovati i predstaviti svoje poslovne planove na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu!

Okupite tim – pripremite poslovni plan uz podršku univerzitetskih profesora – prijavite se na takmičenje - pokažite svima zašto je vaš biznis najbolji – i – osigurajte sebi uspješnu poduzetničku budućnost!

 

 

- PRIJAVNI OBRAZAC

 

- PLAKAT A3

 

Kategorija: Vijesti