M 365 icon-email    E-nastava     eUNSA     Student guide     Promo video     unsa logo  

COVID19

testiranje covid19

OTVOREN JE INTERNI POZIV

za dostavljanje prijava za raspodjelu sredstava Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti nauke od značaja za Federaciju Bosne i Hercegovine iz budžeta za 2019. godinu

Na osnovu Ugovora broj: 0101-4332/19 od 8. 5. 2019. godine o finansiranju / sufinansiranju projekata iz oblasti nauke od značaja za Federaciju Bosne i Hercegovine, zaključenog između Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i Univerziteta u Sarajevu, a u skladu sa Odlukom broj 01-5-112/20, sa 7. elektronske sjednice Senata Univerziteta u Sarajevu, održane 25. 3. 2020. godine, Univerzitet u Sarajevu raspisuje

INTERNI POZIV

za dostavljanje prijava za raspodjelu sredstava Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti nauke od značaja za Federaciju Bosne i Hercegovine iz budžeta za 2019. godine.

Interni poziv ostaje otvoren 60 dana od dana objavljivanja, do 3. juna 2020. godine.

Prijave je potrebno dostaviti elektronskim putem na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

NAPOMENA: dokumentaciju za prijavu potrebno je prema Rektoratu elektronskim putem dostaviti sa zvanične e-mail adrese prodekana, dekana ili Veterinarskog fakulteta.

 

PRILOG:

- OBAVJEŠTENJE

- ODLUKA SENATA

- INTERNI POZIV

- OBRAZAC

 

Kategorija: Vijesti