M 365 icon-email    E-nastava     eUNSA     Student guide     Promo video     unsa logo  

COVID19

testiranje covid19

ljubimciKlinike Veterinarskog fakulteta u Sarajevu nude medicinsko i hirurško zbrinjavanje Vaših ljubimaca.

Pri dijagnosticiranju i tretmanu teških i kompleksnih oboljenja koristimo sofisticirane dijagnostičke i terapijske metode. Naši veterinari i tehničari su među najboljim u regionu i što je najvažnije, dobrobit vašeg ljubimca je njihov glavni priotitet.

Klinike Veterinarskog fakulteta u Sarajevu su oformljene u svrhu dijagnostike i brige za pacijente, te u svrhu edukacije studenata. Naša vizija je da postanemo vodeći u brizi za pacijente i edukaciji budućih veterinara, unošenjem timskog rada, inovacija, povjerenja, suosjećanja u svaku interakciju sa pacijentima, klijentima, veterinarima i studentima.

Za zakazivanje pregleda na Klinici pozovite naš prijemni desk na broj (+387) 033/658-377. Osoba zadužena za zakazivane termina će vam pomoći i odrediti dan i vrijeme pregleda. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u dogovoreno vrijeme, molimo vas da nas o tome informišete minimalno 24 h ranije.

Na našu kliniku vas može uputiti i vaš veterinar, sa kojim ćemo surađivati u cilju pomoći vašem ljubimcu. Bilo da tražite medicinsko zbrinjavanje, dijagnostičke uslige ili urgentnu pomoć, mi smo tu kada nas trebate.

 

VETERINARSKI FAKULTET, UNIVERZITETA U SARAJEVU

Zmaja od Bosne 90, 71000 Sarajevo / Bosna i Hercegovina

lokacija veterine

pet clinic